Kerjasama eksklusif TrueMoney Malaysia dengan eSport Arena @ UKM

KUALA LUMPUR, 6 November 2023 – Menavigasi kewangan sebagai pelajar semasa menuntut di universiti— mengendali kerja kursus, ekstrakurikuler dan belanjawan yang ketat—boleh menjadi satu cabaran. Oleh itu, ianya penting untuk mencari penyelesaian yang praktikal untuk keperluan harian anda, seperti mengakses pilihan makanan yang berpatutan dan memastikan transaksi kewangan yang cekap.

Selaras dengan ini, TrueMoney Malaysia telah bekerjasama secara eksklusif dengan eSports Arena @ UKM kerana universiti ini bertujuan untuk membina semula Bangunan Pusanika, sebuah bangunan berusia 40 tahun di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), untuk menjadi pusat 24 jam yang menyediakan perkhidmatan kepada pelajar, kakitangan dan orang ramai dengan menawarkan pelbagai kemudahan di bawah satu bumbung.

Pembangunan semula Pusanika bertujuan untuk mewujudkannya sebagai hub holistik untuk makanan, membeli-belah barangan, hiburan dan bersantai. Ruang transformatif ini akan terdiri daripada pelbagai zon, termasuk aktiviti rekreasi, kiosk makanan, dan pelbagai penyewa seperti eMart24, Tealive, 99 Speedmart, Zus Coffee dan banyak lagi.

Bahagian aktiviti rekreasi yang dikendalikan oleh eSports Arena sebaliknya, bersedia menjadi syurga bagi penggemar permainan, dengan simulator perlumbaan pergerakan, simulator golf, bahagian PlayStation 5, bilik snuker, stesen dart dan 50 PC permainan khusus untuk eSports. Pendekatan pelbagai aspek ini memenuhi minat yang pelbagai, menyediakan persekitaran yang menarik dan inklusif untuk semua orang.

Melalui perkongsian ini, TrueMoney Malaysia akan menjadi satu-satunya kaedah pembayaran e-dompet yang diterima untuk semua aktiviti rekreasi dan kiosk makanan kecil. Kerjasama ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dan orang ramai dengan pengalaman pembayaran digital yang lancar melalui penyelesaian teknologi kewangan inovatif TrueMoney, dengan faedah tambahan kredit bonus untuk pelanggan yang menggunakan TrueMoney sebagai kaedah pembayaran pilihan mereka.

Selain dari Arena eSports, hanya Tealive yang kini menerima e-dompet, tetapi pelancaran DuitNow pada Januari 2024 akan membuka potensi pengguna TrueMoney untuk membuat pembayaran di peniaga lain yang mengambil bahagian dalam Bangunan Pusanika. 

Membuka pintunya kepada orang ramai, Bangunan Pusanika meluaskan tawarannya melangkaui UKM, menarik komuniti yang lebih luas dan meningkatkan jangkauan TrueMoney. Keterrangkuman ini mengukuhkan ekosistem UKM dan meletakkan TrueMoney sebagai penyumbang utama kepada kebangkitan kampus.

Buletin

Dapatkan informasi lebih lanjut tentang promosi terkini dan tawaran hangat kami.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Hubungi Kami

Alamat Perniagaan : 
True Money Malaysia Sdn. Bhd. 
Unit L4-01, Level 4, Wisma Tune, No. 19, Lorong Dungun, Off Jalan Dungun, 50490 Kuala Lumpur.

E-mel Perkhidmatan Pelanggan :
[email protected]

Sembang dengan ejen Khidmat Pelanggan kami yang mesra via Live Chat :
Klik ikon Sembang warna jingga di sebelah bawah kanan skrin anda untuk mula bersembang!
Setiap hari Isnin hingga Jumaat, 9 pagi hingga 6 petang, kecuali Cuti Umum.

© True Money Malaysia Sdn. Bhd. Hak Cipta Terpelihara