TrueMoney Malaysia menjangkau 15,000 titik bayaran tempatan dalam sekadar empat bulan sejak pelancaran

Melebihi 15,000 titik bayaran tempatan merentasi beraneka industri, termasuk Chatime, DipNdip, Econsave, Senheng, dan Elken, antara yang lain, telah menganggotai ekosistem e-dompet. 

KUALA LUMPUR, 10 April 2023 – TrueMoney, salah satu syarikat fintek (teknologi kewangan) terkemuka di Asia Tenggara, telah mengisytiharkan pencapaian penting dalam ekosistem e-dompet di Malaysia. Dengan melebihi 15,000 titik bayaran di Malaysia merentasi beraneka industri, termasuk runcit, makanan dan minuman, dan kedai kopi, TrueMoney telah menampilkan pertumbuhan yang pesat dari segi saudagar dan pengguna sejak pelancaran.

Sejak ditubuhkan pada tahun 2003, TrueMoney berjaya memperluas operasi ke pasaran merentasi tujuh buah negara, termasuk Malaysia, dan membentuk rangkaian agen yang terbesar di rantau ini, dengan jumlah agen yang melebihi 88,000. Melalui rangkaian yang luas ini, pengguna dapat memanfaatkan pemindahan wang domestik dan antarabangsa yang lancar di samping pelbagai penyelesaian kewangan inovatif, termasuk pembayaran tanpa tunai, penambahan nilai telefon bimbit, pembayaran bil, dan banyak lagi.

Selaku Pengarah Pengurusan Negara bagi Kumpulan Ascend, Jessie Chong menyatakan, “Kami berbangga dengan pencapaian cemerlang bagi jenama kami dengan melebihi 15,000 titik bayaran di Malaysia, dalam tempoh sesingkat 3 bulan sejak pelancaran. Ini memastikan pelanggan kami dapat menggunakan e-dompet di lebih banyak lagi saudagar agar ditawarkan pilihan pembayaran yang mudah dan selamat. Kami kini merangkumi pelbagai kategori saudagar dari makanan serta minuman dan barangan runcit ke peruncitan am dan begitu banyak lagi. Namun demikian, kami sedari bahawa jenama ini masih berada pada peringkat awal, dan kami sentiasa teruja melihat TrueMoney muncul sebagai pilihan bayaran relevan di Malaysia.”

TrueMoney bercita-cita untuk menjadi e-dompet terpilih dalam kalangan warga Malaysia memandangkan pencapaian syarikat yang begitu menonjol, dengan penyertaan baharu jenama terkemuka seperti Lotus Malaysia, Chatime, BilaBila mart, DipNdip, Econsave, Senheng dan Elken di platform berkenaan. Dengan penyelesaian pemasaran e-dompet TrueMoney sebagai leveraj, saudagar dapat mengambil bahagian dalam bermacam-macam promosi pemasaran, termasuk baucar digital, pulangan tunai, dan diskaun segera.

Mulai sekarang sehingga 31 Julai 2023, pengguna e-dompet TrueMoney dapat menikmati pulangan tunai sehingga RM10 ketika melakukan pembayaran dengan e-dompet di saudagar yang mengambil bahagian. Tambahan pula, TrueMoney juga menawarkan hadiah raya khas kepada pengguna e-dompet. Dengan ini, pengguna e-dompet berpeluang untuk memenangi hadiah yang hebat seperti iPad Pro 11, Galaxy Tab S8, Airpod Pro, Galaxy Buds 2 Pro, dan ganjaran wang tunai.

Pengurusan TrueMoney percaya bahawa pengguna wajar diberikan ganjaran untuk setiap transaksi. Oleh yang demikian, kami bersukacita untuk mengisytiharkan kempen-kempen menarik yang bakal berlangsung sepanjang tahun 2023, tersarat promosi, hadiah, pulangan tunai, dan ganjaran pengguna lain. Kami juga akan melaksanakan rancangan menarik yang direka khas untuk mempertingkatkan pengalaman pengguna kami dan menawarkan nilai yang lebih tinggi. Kami tidak sabar untuk berkongsi kempen-kempen ini dengan semua warga Malaysia dan menjadikan setiap transaksi lebih bermanfaat,” Jessie bertambah. 

Setakat tahun 2023, aplikasi e-dompet TrueMoney telah mencatatkan muatan turun oleh sebanyak 50 juta orang di Asia Tenggara. Ini memperlihatkan dedikasi syarikat untuk menawarkan pengalaman pembayaran e-dompet yang lancar lagi selamat. TrueMoney Malaysia turut mengaspirasikan lebih banyak perkongsian dengan saudagar terkemuka, mempertingkatkan misinya untuk memperkasakan komuniti dan memupuk inklusi kewangan di seluruh Asia Tenggara pada masa akan datang.

Buletin

Dapatkan informasi lebih lanjut tentang promosi terkini dan tawaran hangat kami.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Hubungi Kami

Alamat Perniagaan : 
True Money Malaysia Sdn. Bhd. 
Unit L4-01, Level 4, Wisma Tune, No. 19, Lorong Dungun, Off Jalan Dungun, 50490 Kuala Lumpur.

E-mel Perkhidmatan Pelanggan :
[email protected]

Sembang dengan ejen Khidmat Pelanggan kami yang mesra via Live Chat :
Klik ikon Sembang warna jingga di sebelah bawah kanan skrin anda untuk mula bersembang!
Setiap hari Isnin hingga Jumaat, 10 pagi hingga 7 petang, kecuali Cuti Umum.

© True Money Malaysia Sdn. Bhd. Hak Cipta Terpelihara